Pick my brain brainstormen en sparren over je contentkalender en je online marketing teksten met Myrthe Claus

Je bent er helemaal klaar voor: vandaag ga je schrijven. Online content is belangrijk voor je bedrijf. Meer naamsbekendheid en meer zichtbaarheid enzo. En dat door gewoon wat over je bedrijf te vertellen!

Enthousiast ga je zitten. Laptop aan, pen en papier bij de hand. Niks zo leuk als over je vak en je bedrijf te praten. Je voelt de inspiratie borrelen…

Maar dan…

Je denkt na. Waar ga je nu precies over schrijven? Welk onderwerp kies je? Is dat wel origineel genoeg? En hoe ga je je gedachten nu goed op papier krijgen? Wat kan je erover vertellen? Zitten je lezers daar wel op te wachten? Daar weten ze vast alles al van. Misschien was een contentkalender nu wel handig geweest als houvast.

De twijfel slaat toe. Die knipperende cursor helpt je niet echt. Net zomin als het zinnetje ‘Content is King’ dat door je gedachten dwarrelt. Je enthousiasme zakt langzaam weg. De borrelende inspiratie ook. Misschien is het toch beter om er nog even over na te denken. Een content plan te maken. En het dan nog eens te proberen. Morgen ofzo.

Zonde!

Het is een situatie die jij ook vast herkent. Die je tegenhoudt om teksten te schrijven die ervoor zorgen dat jouw onderneming klanten gaat trekken en kan groeien.

Zonde dat je het schrijven uitstelt! Ik ben er namelijk van overtuigd dat jij heel veel moois te vertellen hebt over wat je doet met je bedrijf. En met minder moeite dan je nu denkt.

Pick my brain-content pakketten: brainstormen over jouw content

Bij de Pick my brain-pakketten gaan we aan de slag met jouw content plan.

Pick my brain: brand story/content- sessie

We starten onze intensieve brainstormsessie bij de basis: het verhaal van jouw bedrijf, jouw ‘brand story’. We hebben het over wat je nu echt wilt vertellen aan je doelgroep en hoe je dat doet op een manier die helemaal bij jou en bij jouw ideale klant past.

Samen bedenken we vervolgens de onderwerpen die bij jouw verhaal horen. Zodat je na onze sessie niet alleen veel inspiratie hebt, maar dankzij je contentplan ook niet meer twijfelt waarover je gaat schrijven en welke ’tone of voice’ je gebruikt.

De basis: jouw brand story + contentplan (1 dagdeel) € 375

Genoemde prijs is excl. BTW

Pick my brain: online content plan-sessie

Ik help je bij het op gang brengen van jouw schrijfproces. We brainstormen samen zo’n 2 uur lang om de onderwerpen voor je online content in kaart te brengen. Aan het eind heb je een contentkalender in handen met thema’s en onderwerpen om over te schrijven, weet je hoe je dat doet en heb je inspiratie om meteen aan de slag te gaan.

Online content-sessie €235

Genoemde prijs is excl. BTW

Pick my brain: schrijftips en -advies

Speciaal voor die momenten waarop je vastzit met het schrijven van je artikel, blog of andere webtekst. Met een mini-sessie van 15-20 minuten voor schrijftips en advies kom je weer op gang!

Pick my brain mini (3 sessies)€ 75
Pick my brain midi (5 sessies)€115
Pick my brain maxi (10 sessies)€200

Genoemde prijzen zijn excl. BTW /De pakketten zijn tot 1 jaar na aankoop te gebruiken

…..

Geïnteresseerd in een Pick my brain-pakket of wil je meer weten?

Stuur me een bericht via dit formulier of mail me! Ik neem zo gauw mogelijk contact met je op om je meer te vertellen en eventueel een afspraak te maken.

En vertel me gerust wat over jezelf en je onderneming!

Ik gebruik je gegevens alleen om je e-mail te kunnen beantwoorden (zie ook mijn privacyverklaring)