Ghostwriter service Ik schrijf voor jou Myrthe Claus teksten copywriter ghostwriter voor vrouwelijke ondernemer, online content schrijven

Schrijven van online content, het hoort bij je online marketing strategie. Je website, je blogs en artikelen en je nieuwsbrief vergroten je online zichtbaarheid en helpen je om contact te houden met je doelgroep.

Maar eigenlijk heb je het helemaal gehad met dat gegoochel met woorden, zinnen en alinea’s om je verhaal goed te vertellen. Schrijven kost je meer tijd dan je van tevoren had verwacht. Tijd die je liever aan andere zaken besteedt. Dingen die leuker zijn en je veel minder moeite kosten. Heel eerlijk gezegd wil je gewoon van dat schrijfwerk af. Maar hoe kom je dan aan je teksten?

Ghostwriter service: ik schrijf, jij plaatst. Ons geheim

Ik kan die teksten voor je schrijven en je het werk uit handen nemen. Als ‘ghostwriter’: ik schrijf namens jou.

We bespreken wat je qua webteksten nodig hebt voor je online marketing. We maken samen een plan. Jij geeft me vervolgens een paar steekwoorden. Of helemaal niks.

Ik ga aan de gang met het schrijven van wat jij wil vertellen. Van het allereerste woord tot de laatste punt. Met jouw ondernemersverhaal in gedachte. In jouw stijl en denkend aan jouw klanten. Rekening houdend met SEO, leesbaarheid, stijl, je doelgroep en natuurlijk deadlines.

Het eindresultaat gebruik je alsof je het zelf schreef, terwijl je in werkelijkheid die tijd en aandacht besteedde aan andere zaken binnen je onderneming.

Maar dat hoeft niemand te weten. Ons geheim.

....

Ghostwriterpakket voor je artikel, column of blog

Na ons overleg schrijf ik je artikel, column of blog (met een maximale lengte van zo'n 750 woorden). Eén correctie-en feedbackronde en daarna is je tekst helemaal klaar voor gebruik.

Ghostwriting van 3 teksten€425
Ghostwriting van 5 teksten€680
Ghostwriting van 10 teksten€1290

Genoemde prijzen zijn excl. BTW /De pakketten zijn tot 1 jaar na aankoop te gebruiken

Ghostwriterpakket voor je webpagina of site

Ik schrijf de tekst voor één van je webpagina's. Of voor je hele site. Zoekwoorden voor je SEO horen daarbij. Zodat je site dat belangrijke fundament onder jouw online marketing wordt en jouw zichtbaarheid helpt vergroten. En na de correctie- en feedbackronde, kun je 'live'!

Ghostwriting je webpaginavanaf €150
Ghostwriting je websitevanaf €950

Genoemde prijzen zijn excl. BTW

Ghostwriterpakket voor je andere online teksten

Natuurlijk kan ik je ook helpen bij het schrijven van die andere online teksten die je gebruikt voor je online marketing zoals je nieuwsbrieven, je e-mails, je gratis 'weggever' en je e-book of whitepaper. Neem contact met me op zodat we kunnen bespreken wat ik voor je kan betekenen.

....

Geïnteresseerd in een Ghostwriterpakket of wil je meer informatie?

Stuur me een bericht via dit formulier of mail me! Ik neem zo gauw mogelijk contact met je op om je meer te vertellen en eventueel een afspraak te maken.

En vertel me gerust wat over jezelf en je onderneming!

Ik gebruik je gegevens alleen om je e-mail te kunnen beantwoorden (zie ook mijn privacyverklaring)