Boost je teksten Myrthe Claus helpt je met meer dan redigerenof herschrijven alleen. Met een Ze boost je SEO tekst voor je online content marketing

Je begint vol goede moed: je schrijft aan je website en start met een artikel om je expertise te laten zien. Ondertussen denk je na over je nieuwsbrief. En moest je trouwens niet iets doen aan gratis weggevers zoals een e-book of een whitepaper?

Doelgroepgericht, woordgebruik, leesbaarheid, SEO en ’tone of voice’

Al dat schrijfwerk kost je meer tijd en moeite dan je van tevoren had gedacht. Als je dan, op zoek naar schrijftips, ook nog eens aanloopt tegen zaken als doelgroepgericht schrijven, leesbaarheid, SEO, ’tone of voice’ en het juiste woordgebruik om lezers te verleiden, begin je te twijfelen.

Zijn je teksten wel goed genoeg? Zullen ze gelezen worden? Zorgen ze ervoor dat jouw ideale klanten je vinden? En, belangrijker nog, geven jouw teksten de lezer dat laatste duwtje om met jou in zee te gaan? Je schaaft weer verder aan je teksten. En beseft dat je het niet erg zou vinden als iemand dat schrijven en schrappen van je overnam.

Boost je teksten: samen schrijven we jouw online content

Ik kan je helpen bij het omtoveren van jouw concepten in ijzersterke online content. En dat gaat verder dan redigeren alleen. We hebben het over jouw onderneming en ik vraag je het hemd van je lijf over jou, je bedrijf, je aanbod, je doelgroep en meer. Samen bespreken we vervolgens wat je voor ogen hebt met je teksten en maken we een plan. Jij neemt de eerste ronde voor je rekening en schrijft wat je wil vertellen. Gewoon zoals het uit je pen of toetsenbord vloeit, zonder schaven en schrappen.

Vervolgens zorg ik voor de boost: ik breng een stevige structuur aan, verschuif alinea’s, verzin kopjes en herschrijf je tekst waar nodig. Natuurlijk in jouw ’tone of voice’, met jouw doelgroep in gedachten en met oog voor SEO. Zodat jij met minimale inspanning online content hebt die je kunt gebruiken voor het verstevigen van het marketingfundament onder je onderneming. En je tijd overhoudt voor al die andere zaken die bij het ondernemen horen.

….

....

Boostpakket voor je artikel, column of blog

Na ons overleg schrijf jij de eerste opzet van je artikel, column of blog (met een max van 750 woorden). Daarna geef ik jouw tekst een boost. Eén correctie-en feedbackronde en daarna is je tekst helemaal klaar voor gebruik.

Boost voor 3 teksten€240
Boost voor 5 teksten€380
Boost voor 10 teksten€700

Genoemde prijzen zijn excl. BTW /De pakketten zijn tot 1 jaar na aankoop te gebruiken

Boostpakket voor je webpagina of site

Jij schrijft de tekst voor een webpagina. Of voor je hele site. Ik zorg voor de tekst- en SEO-boost, zodat je site dat belangrijke fundament is onder jouw online marketing en jouw zichtbaarheid helpt vergroten. En na de correctie- en feedbackronde, kun je 'live'!

Boost je webpagina vanaf € 85
Boost je website vanaf €550

Genoemde prijzen zijn excl. BTW

Boostpakket voor je andere online teksten

Misschien heb je een nieuwsbrief. Of ben je bezig met het schrijven van je gratis 'weggever', een e-book of een whitepaper. En eigenlijk zou je daar best wat hulp bij willen. Neem dan gerust contact met me op zodat we kunnen bespreken wat ik voor je kan betekenen.

...

Geïnteresseerd in een Boostpakket of wil je meer informatie?

Stuur me een bericht via dit formulier of mail me! Ik neem zo gauw mogelijk contact met je op om je meer te vertellen en eventueel een afspraak te maken.

En vertel me gerust wat over jezelf en je onderneming!

Ik gebruik je gegevens alleen om je e-mail te kunnen beantwoorden (zie ook mijn privacyverklaring)