Copywriter, tekstschrijver, ghostwriter online content, SEO, Myrthe Claus, hulp bij tekst schrijven en hulp bij online content schrijven

Je weet dat het belangrijk is voor de zichtbaarheid en de naamsbekendheid van jou en je bedrijf: de teksten voor je online marketing. Content is per slot van rekening king! Daarom staat ‘schrijven’ hoog op je to-do-lijst. Je wil de teksten voor je website schrijven. Daarna een blog. Je nieuwsbrief. Een gratis weggever. En misschien zelfs een gastartikel voor die ene site.

Geen inspiratie, niet tevreden of eigenlijk geen zin om te schrijven

Maar op de een of andere manier komt het er niet van. Je schuift het schrijfwerk voor je uit. Je hebt geen inspiratie. Of het kost je gewoon meer moeite dan je dacht. Je hebt wel al een aantal teksten klaarliggen, maar je bent er niet helemaal tevreden over. Of helemaal niet.

En het kan ook heel goed zijn dat je je tijd en je aandacht veel liever aan andere zaken besteedt. Eigenlijk wil je helemaal geen energie steken in het schrijven van teksten voor je online marketing. Je wil je energie steken in zaken die je als ondernemer wèl leuk vindt en die je moeiteloos doet.

Online content? Geen probleem meer met deze schrijf-hulppakketten!

Wat de reden ook is: geen enkel probleem! Ik kan je helpen met je online marketingteksten.

Je hebt de keuze uit drie verschillende schrijf-hulppakketten. Voor welk pakket je ook kiest, één ding is zeker: samen leggen we een stevig online tekstfundament onder jouw bedrijf met webteksten, blogs, artikelen of weggevers die precies verwoorden waar jij en je bedrijf voor staan!

Schrijf-hulppakketten

Pick my brain brainstormen en sparren over je online marketing teksten met Myrthe Claus, Contact Myrthe Claus tekstschrijver en ghostwriter voor vrouwelijke ondernemers

Content marketing plan

zodat je altijd inspiratie hebt

We bespreken jouw brand story en brainstormen samen over de verhalen die je kunt vertellen. Met een pragmatisch content marketing plan als resultaat.

VIP-dag of meer Myrthe Claus copywriter en ghostwriter voor vrouwelijke ondernemers

Boost je teksten

Samen schrijven wij sterke content

Samen staan we sterk: ik herschrijf de concepttekst die je hebt liggen en tover het om in ijzersterke online content.

Ghostwriter service Ik schrijf voor jou Myrthe Claus teksten copywriter ghostwriter vrouwelijke ondernemers

Ghostwriter service

Ik schrijf voor jou. Ons geheim.

Ik schrijf de verhalen die jij over jouw bedrijf wil vertellen. Jij gebruikt die blogs, artikelen en andere berichten alsof jij zelf schreef. Ons geheim.

Wil je meer informatie over hulp bij schrijven? Mail me!

Wil je meer weten over hoe ik jou kan helpen met het schrijven van je online teksten? Stuur me dan je vragen en wat informatie over jou en je bedrijf via onderstaand contactformulier of mail me. Ik schrijf je dan zo snel mogelijk terug.

En vertel me gerust wat over jezelf en je onderneming!

Ik gebruik je gegevens alleen om je e-mail te kunnen beantwoorden (zie ook mijn privacyverklaring)